faciliteiten

De manege is voorzien van een binnen- en buitenpiste en ligt vlak naast het bos, waar de gevorderde ruiters eveneens een rit kunnen maken. Te gebruiken met eigen paard of met paard van de manege. In onze cafetaria kan je terecht als je even een versnapering wilt tijdens het wachten op je geliefde ruiter of als je gewoon even een babbel wilt met Danielle.

Stallen

De manege voorziet in ongeveer een 30 tal stallen die beschikbaar zijn voor eigenaars van een paard.

We hebben 2 gangen die voorzien in stalling en men heeft de keuze tussen 2 verschillende stallen - die dus al dan niet voorzien zijn met raam en al dan niet gelegen aan de buitenkant van de manege, of binnenkant van de gangen.

De stallen worden voorzien in dagelijks voederen van de paarden, inclusief hooi. Er wordt eenmaal per week uitgemest.

Voor beschikbaarheid en info contacteer Etienne op 0477/68 33 90

Binnen- en buitenpiste

Er wordt voorzien in zowel een binnen- als buitenpiste die doorheen het hele jaar kunnen gebruikt worden door zowel de manege als de eigenaarspaarden.

Bos en weiden

Eigenaarspaarden kunnen ook een stukje groen huren om hun paard even de beentjes te laten strekken. Er zijn weides ter beschikking om te huren. De prijzen zijn hier afhankelijk en te bekomen bij Etienne.

Voor info contacteer Etienne op 0477/68 33 90

Cafetaria

Hier kan je vooral terecht als je even een versnapering wilt tijdens het wachten op je geliefde ruiter of als je gewoon even een babbel wilt met Danielle. Elke dag heeft ze letterlijk een andere aanbieding in petto! De cafetaria biedt naast een gezellig terras ook de mogelijkheid aan om kinderfeestjes te organiseren. Indien men een kinderfeestje zou willen organiseren, gelieve dan even contact op te nemen met Danielle!

Voor info contacteer Danielle op 0499/50 17 41

Verschillende soorten lessen beschikbaar

Verschillende soorten groepslessen beschikbaar: zo hebben we de initiatielessen, overgangslessen en de lessen voor gevorderden. Wekelijks zijn er ook springlessen beschikbaar voor de geïnteresseerden.

lees meer

Word lid

Een manege dichtbij de stad is toch een geweldig fenomeen, veel mensen weten zelfs nog niet van het bestaan. Kom gerust eens kijken naar wat er zich verschuilt achter de deuren.Praktisch

lees meer

Lessenrooster

lees meer