over

In een prachtige oase van groen die zich bevindt naast het strand van Sint Anneke en op slechts een 30-tal minuten van zowel Gent en Brussel. De manege staat vooral bekend om een multicultureel platform te zijn, wat de perfecte belichaming is van de samenleving van onze stad Antwerpen.

Geschiedenis

Zaakvoerder en ziel achter Manege Alberdienst is Etienne. Hij begon met zijn ouders op 16 jarige leeftijd op de toenmalige Desguinlei in 1965. In die tijden was het zelfs nog mogelijk om ritten te organiseren in het Nachtegalenpark, stel je voor! De manege is toen verhuisd naar de Linkeroever op het adres Charles de Costerlaan en dit van 1970 tot en met 2006. Etienne is voor de derde maal in zijn leven een nieuwe manege begonnen op het Sint Anna strand en dit in het jaar 2012.

Ligging

Een prachtige manege gesitueerd aan de rand van de stad Antwerpen waar iedereen welkom is om te leren paardrijden! Een manege dichtbij de stad is toch een geweldig fenomeen, veel mensen weten zelfs nog niet van het bestaan. Kom gerust eens kijken naar wat er zich verschuilt achter de deuren.

Partners

Manege Alberdienst is ook een erkende sportclub van de stad Antwerpen en werkt samen met een aantal VZWs die ervoor zorgen dat jongeren kunnen paardrijden aan een voordeliger tarief.

lees meer

Ontmoet onze paarden

De paarden die ter beschikking staan in de rijschool zijn heel zorgvuldig geselecteerd en getraind om met iedereen te kunnen omgaan.

lees meer

Aanbod en faciliteiten

Een aangename infrastructuur waar men helemaal kan ingaan op de zorg van het paard en verschillende lessen kan volgen

lees meer