Dressuur 1

Beste ruiters, een nieuw jaar betekend een jaar met vele dressuurwedstrijden. Er zijn wel een aantal regels waar jullie vanaf nu rekening mee moeten houden.

-Manegeruiters moeten 3 paarden doorgeven. Dit zodat niet altijd dezelfde paarden moeten rijden.

-Te laat inschrijven is geen deelname, we gaan hier streng in moeten zijn. Hetzelfde geldt voor te laat betalen dus wees gewaarschuwd.

-Als je je inschrijft in twee opeenvolgende verschillende proeven telt enkel de hoogste proef mee voor het eindklassement.

-We gaan terug werken met een puntensysteem dus het is gunstig om een jaar in dezelfde proef te rijden om op het einde clubkampioen te kunnen worden. Elke keer meedoen is dus de boodschap.· Als je je dressuurproef van buiten kent en er dus niet voorgelezen moet worden krijg je 2 extra punten.

-Stilte in de gangen lijkt een groot probleem te zijn. Bij herhaaldelijke verstoring van ruiter en/of familie/vrienden van de ruiter zullen er sancties volgen.( we willen geen punten beginnen aftrekken, maar bij ernstige verstoring zullen we dit overwegen).

-Tijdens je proef stemhulpen gebruiken (klikken met de tong) mag niet en hier zullen ook punten voor afgetrokken worden. Op officiële wedstrijden mag dit ook niet dus het is gunstig voor jullie dat jullie deze slechte gewoonte afleren.

-Zeer belangrijk kom op tijd! Kom minstens een half uur op voorhand voor je aanvangsuur op de startlijst. Je manegepaardje wordt graag gepoetst voor hij zijn best doet om een proef met jou te rijden. Sta klaar aan de poort wanneer de ruiter die voor jou moet rijden in de piste is. Als je te laat komt kunnen wij onze richturen niet respecteren.

Wij hebben er super veel zin in en jullie hopelijk ook. Laat deze regels jullie zeker niet tegenhouden om mee te doen. Voor de rest blijft alles hetzelfde en kijken we uit naar jullie talrijke aanwezigheid!

Meer events

Sportkamp zomer!

wij organiseren ook sportkamp voor onze jongeren tijdens deze zomer - kom gerust even langs om meer info…

Lees meer

jumping

onze eerste jumping voor deze zomer zal plaatsvinden in Juli en dit met aangepaste sfeer en hapjes!

Lees meer

dressuur

ja hoor het is weer zover, deze keer willen we er toch goed op tijd bij zijn!

Lees meer