Dressuur 1

Beste ruiters, een nieuw jaar betekend een jaar met vele dressuurwedstrijden. Er zijn wel een aantal regels waar jullie vanaf nu rekening mee moeten houden.

-Manegeruiters moeten 3 paarden doorgeven. Dit zodat niet altijd dezelfde paarden moeten rijden.

-Te laat inschrijven is geen deelname, we gaan hier streng in moeten zijn. Hetzelfde geldt voor te laat betalen dus wees gewaarschuwd.

-Als je je inschrijft in twee opeenvolgende verschillende proeven telt enkel de hoogste proef mee voor het eindklassement.

-We gaan terug werken met een puntensysteem dus het is gunstig om een jaar in dezelfde proef te rijden om op het einde clubkampioen te kunnen worden. Elke keer meedoen is dus de boodschap.· Als je je dressuurproef van buiten kent en er dus niet voorgelezen moet worden krijg je 2 extra punten.

-Stilte in de gangen lijkt een groot probleem te zijn. Bij herhaaldelijke verstoring van ruiter en/of familie/vrienden van de ruiter zullen er sancties volgen.( we willen geen punten beginnen aftrekken, maar bij ernstige verstoring zullen we dit overwegen).

-Tijdens je proef stemhulpen gebruiken (klikken met de tong) mag niet en hier zullen ook punten voor afgetrokken worden. Op officiële wedstrijden mag dit ook niet dus het is gunstig voor jullie dat jullie deze slechte gewoonte afleren.

-Zeer belangrijk kom op tijd! Kom minstens een half uur op voorhand voor je aanvangsuur op de startlijst. Je manegepaardje wordt graag gepoetst voor hij zijn best doet om een proef met jou te rijden. Sta klaar aan de poort wanneer de ruiter die voor jou moet rijden in de piste is. Als je te laat komt kunnen wij onze richturen niet respecteren.

Wij hebben er super veel zin in en jullie hopelijk ook. Laat deze regels jullie zeker niet tegenhouden om mee te doen. Voor de rest blijft alles hetzelfde en kijken we uit naar jullie talrijke aanwezigheid!

Meer events

onze zomerse bar begint vanaf Juni

wees erbij deze zomer op ons terras want wij voorzien lekkere cocktails, wijn en bier met veel plezier…

Lees meer

zomerkamp met Heyo: paardrijden op sint Anneke!

voor kinderen van 6 tot 14 jaar en zonder overnachting. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Gelieve…

Lees meer

zomer jumping

wees erbij deze zomer voor onze zomer jumping die zoals altijd zal voorzien worden met de nodige versnaperingen.…

Lees meer